Aero

Vi bedriver även uppfödning i liten skala av strävhårig vorsteh och om allt går som vi hade tänkt, även av strävhårig tax.

Just nu väntar vi vår första kull med taxvalpar i början av maj 2018, är du intresserad av en trevlig jagande familjemedlem är du välkommen att höra av dig! 

Första kullen föddes 2015 och vi är så här långt otroligt nöjda med hur de har utvecklats. Är du intresserad att läsa mer om kullarna vi har haft eller någon speciell individ finns det mer info på respektive kulls egen sida.

Blixtra

Valparna har de här första åren hunnit visa att de har ärvt mycket goda egenskaper av sina föräldrar, vilket vi är oerhört glada över! De är härligt följsamma, men har ändå god förmåga att arbeta självständigt med en otrolig motor och kapacitet utöver det vanliga. Det märker vi inte minst på de tikar vi själva valde att behålla, Paulssons Anti men får även täta rapporter från övriga i kullen. Plus att vi har förmånen att träffa många av dem i vår kursverksamhet som omfattar såväl lydnad som apportering och viltspår.

Vår målsättning är valpar med riktigt bra exteriör, ett följsamt och milt temperament samt rejält med viltskärpa och arbetsvilja. De föds upp i hemmiljö med barn i diverse storlekar samt andra hundar.