Årets första kursavslutning är härmed till ända, i strålande solsken tillsammans med ett härligt gäng resulterade i att alla i gruppen var lyckliga över dagens prestationer.

Om man ska gå in på detaljer var det så att alla lämnade kursen med breda leenden och fantastiska resultat! Fyra 1:a pris i öppen klass, ett 2:a pris och två godkända i anlagsklass blev facit för årets första kursavslutning.

Deltagarnas leende överträffades bara av kursledarna Håkan och Jonas, som konstaterade att helt opedagogiska kan de ju inte ha varit när samtliga tog hem full pott! Nu ser vi med spänning fram emot nästa helgs spårprov för den andra kursen och hoppas på lika fanatiska resultat för att hålla statistiken i topp!

Stort grattis till alla våra fantastiska kursare som alltid är världens bästa! 

Och framförallt stort tack till dagens domare Åke Hjelm och Liselotte Hagberg som alltid på ett så trevligt sätt bemöter våra deltagare och kommer med konstruktiv kritik!